logo
Imprimir
13-04-2019 | 16:50hs
•POLíTICA

Santamaría: “el candidat de l'idependentisme no està entre reixes i es diu Pedro Sànchez”

"La reconquesta no comença a Covadonga, comença a Girona", ha dit

El cap de llista al congrés del PP per Girona, Sergio Santamaría, ha assistit avui a la Feria de Abril que organitza la Federación de Asociaciones Andaluzas de Girona a Quart, acompanyat de Concepció Veray, candidata a l'alcaldia de Girona.

Durant la visita, Santamaría ha explicat algunes de les mesures que vol prendre el Partit Popular si arriba al govern i s'ha mostrat convençut del bon resultat que assolirà el partit a Girona. En aquest sentit, ha recordat que en el 2016, el PP va obtenir més de 30.000 vots, quedant molt a prop d'aconseguir un escó. D'aquesta manera, ha dit, "apel·lem a la concentració del vot al nostre partit com a defensor ferm del pacte constitucional de convivència i concòrdia, i estem segurs de què unint el vot, l'escó serà possible".

Santamaría ha demanat als votants constitucionalistes de Girona que votin amb el cap i amb el cor i ha afegit, tal i com ha publicat en un tuit que: "hem de guanyar els vots el 28 d'abirl, perquè si ho aconseguim, com en el futbol, guanyarem els 3 punts, i empatant no aconseguirem res".

D'altra banda, el candidat al congrés, ha fet referència al projecte de la NII i ha dit que "la finalitat socialista sempre ha estat no desenvolupar la NII". En aquest sentit, ha assegurat que el Partit Popular, durant el seu govern, ha apostat sempre per aquesta infraestructura bàsica per les comarques gironines. "Hem projectat i executat els treballs del tram sud, els quals van ser paralitzats pel govern socialista de Zapatero", ha dit. Seguidament, ha assenyalat que "si els gironins ens donen la confiança, i podem ser decisius al congrés dels diputats i en el govern d'Espanya, destinarem els recursos necessaris per completar aquesta infraestructura vital per al desenvolupament econòmic de Girona, apostant decididament per finalitzar la construcció del tram nord".

Finalment, Santamaría ha afirmat que "el candidat de l'idependentisme no està entre reixes i es diu Pedro Sànchez, el qual pactarà si pot amb Puigdemont, amb Iglesias i amb Otegui", i ha afegit que el Partit Popular a Girona és l'únic partit que ho pot evitar. "El meu compromís amb la província de Girona, amb els catalans i amb tots els espanyols és ferm" i, en aquest sentit, ha assegurat que "recuperarem la democràcia Girona".

"La reconquesta no comença a Covadonga, comença a Girona", ha dit.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88778_-antamariaelcandidatdelidependenti-menoe-taentrereixe-ie-diupedro-anchez-2.htm