logo
Imprimir
11-04-2019 | 15:12hs
•ESPORTS

El Torneig de Farners Cadet U15 de bàsquet manté l'alt nivell en la sisena edició

Es disputarà del 19 al 21 d'abril en el pavelló dels Saioners, amb clubs catalans i de la resta de l'Estat Espanyol

El pavelló municipal dels Saioners de Santa Coloma de Farners tornarà a ser seu, els dies 19, 20 i 21 d'abril, de la sisena edició del Torneig de Farners Cadet U15 de bàsquet, que comptarà amb la participació de dotze equips masculins i vuit femenins i on es disputaran un total de 46 partits. En aquesta edició destaca la presència d'escoles de clubs ACB en la categoria masculina i l'alt nivell del torneig femení. Es comptarà amb la presència de diversos clubs que han format part dels campionats espanyols i que encapçalen les seves categories.

Els equips cadets de primer any participants en categoria masculina són EASO (Guipúscoa), UE Mataró, Bàsquet Manresa, València Basket, CB Canarias, Bàsquet Girona, CB Tarragona, Maresme 3 Viles, UCAM Múrcia CB, CE Sant Nicolau, Stadium Casablanca (Saragossa) i CB Farners. En categoria femenina hi competiran Sant Adrià, Femení Maresme, UCAM Múrcia CB, Mataró, València Basket, Joviat (Manresa), Uni Girona i CB Farners.

Una cita realment valorada

Organitzat pel Club de Bàsquet Farners i en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma, la cita ja és un clàssic. "Sense fer massa soroll, hem arribat a la sisena edició del Torneig. Precedit per l'èxit de les anteriors edicions, és un cita realment valorada per la gent del bàsquet. I aquest any es consolida amb l'afegit de la millora de la participació d'equips femenins, mantenint un gran nivell dels masculins", ha afirmat el regidor d'Esports colomenc, Jordi Sitjà, que també ha lloat la implicació de l'organització.

En aquesta edició es comptarà amb un padrí de luxe: el periodista Marc Mundet, una de les veus més autoritzades del bàsquet a Catalunya, veí de Santa Coloma de Farners.

El diumenge 21 d'abril es jugaran les dues finals: la femenina a partir de les 15.30 h i la masculina, des de les 17.30 h. Els horaris dels partits i els grups d'equips es poden consultar al lloc web www.tdf-u15.cat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88626_eltorneigdefarner-cadetu15deba-quetmantelaltnivellenla-i-enaedicio-1.htm