logo
Imprimir
11-04-2019 | 14:21hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'1 de maig, la Fira per gaudir de la primavera a Olot!

A la part central de la plaça de Josep Clarà es podran fer passejades amb burros i ponis i, a sota les voltes, hi haurà el mercat del disc

El proper 1 de maig tindrà lloc al centre d'Olot la Fira de la primavera, enguany tornarà al Firal on trobarem el mercat de l'automòbil amb 6 concessionaris i la secció comercial acompanyats de les parades de fruita i verdura, flors i planter. El Motor Antic Garrotxa hi organitzarà la 17a exposició de la Història del Motor a la Garrotxa que per commemorar el 20è aniversari del Mini n'exposarà diferents exemplars. L'Associació de Comerciants d'Olot celebrarà la tradicional desfilada de moda davant del Casino, per tal de conèixer les propostes de les botigues de la ciutat per donar la benvinguda al bon temps.

Com cada any, hi haurà el mercat extraordinari de roba i complements al Firalet i al carrer Balmes i adjacents. Es tracta d'un dels mercats més esperat pels olotins que, aquest 2019, reunirà més de 100 parades respecte a les 70 de la passada edició. L'any passat, amb les obres del Firal, es va haver de canviar la ubicació d'algunes parades i d'algunes seccions que ara han pogut tornar al seu lloc. Al Firal petit, entre el Firal i el Firalet, hi haurà el Mercat d'artesania que s'estendrà fins a la plaça de l'U d'octubre amb una quarantena de parades amb artesans i venedors de tots els sectors. Les parades de la Plaça Mercat també obriran i els acompanyarà, a la plaça Hospital, el mercat de Col·leccionisme i Andròmines.

A l'hospici, l'Associació Garrotxina d'Amics del Bonsai, organitza la 25a Mostra de Bonsai i Suiseki, i s'hi farà una conferència amb demostració sobre el món del Bonsai i hi haurà exposició de peces.

A la part central de la plaça de Josep Clarà es podran fer passejades amb burros i ponis i, a sota les voltes, hi haurà el mercat del disc.

També hi haurà activitats per fer en família, el gimnàs Àrea farà dues actuacions de ball al Firal Petit i Kids&Us representarà un conte en anglès a la plaça del Mig. A la plaça Major hi haurà els Xics del Xurrac, que ens presentaran la seva colla castellera de fusta per jugar a construir en família, hi haurà diferents jocs de fusta per posar en pràctica l'equilibri, la força o l'agilitat.

També s'inclou dins la programació del Primer de Maig, el concert de Doctor Prats. El grup actuarà a 2/4 de 7h de la tarda al Torín en una de les activitats del 40è aniversari de l'empresa Masoliver i 25è de Beveland. Les entrades es posen avui a la venda a través dels canals de venda habituals d'Olot Cultura (olotcultura.koobin.com) i presencialment a les oficines de Can Trincheria, i a la taquilla del Teatre Principal anticipadament i a la taquilla de la sala El Torín una hora abans del concert. L'actuació de Doctor Prats que s'afegeix al doble concert que els Pets faran aquest mes de maig a la ciutat. Les dues iniciatives recolliran fons per al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88620_l1demaiglafirapergaudirdelaprimaveraaolot-1.htm