logo
Imprimir
10-04-2019 | 10:53hs
•+ NOTíCIES

La Fira Food Truck Market&Co de Salt creix amb més dies i aquesta tercera edició començarà el dijous 11 d'abril

La fira obrirà al públic el divendres, 12 d'abril, al migdia fins el diumenge 14 a la tarda amb una oferta variada de 23 food trucks

La Fira Food Truck Market&Co segueix creixent i aquesta tercera edició passa de 3 a 4 dies. L'esdeveniment començarà ja dijous, 11 d'abril la jornada tècnica on s'oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i personesemprenedores. I a partir de divendres 12 fins el 14 es podran gaudir de l'oferta gastronòmica i tèxtil d'un total de 23 food trucks.

La fira, que vol esdevenir un referent pels professionals del sector, és un espai gastronòmic que engloba als professionals del sector i els amants de la gastronomia al Pla de Salt.

També hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l'Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB - La Mirona. En concert hi actuaran Kuryous Link, Falciots Ninja, President Xai i David Busquets.

L'objectiu d'aquesta fira és convertir Salt en un aparador territorial per als diferents programadors, públics i privats, d'esdeveniments, festivals, fires i altres.

La programació de la 3a edició de la Fira Food Truck Market&Co es pot consultar al web www.foodtruckmarketsalt.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88508_lafirafoodtruckmarketcode-altcreixambme-die-iaque-taterceraediciocomencaraeldijou-11dabril-2.htm