logo
Imprimir
09-04-2019 | 14:29hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili

Una patrulla no uniformada va veure l'actitud sospitosa dels hòmens quan transportaven el material robat

Els dos agents no uniformats, que patrullaven pel barri de Sant Narcís, van observar dos homes que transportaven una bossa vermella amb algun objecte pesant, ja que la duien agafada per una nansa cadascú. A més, es van adonar que la bossa no estava tancada i estava coberta de forma que no es veiés què hi havia a dintre.

Els policies, coneixedors que aquell matí s'havia produït algun robatori de caixes fortes, van posar especial atenció envers els homes que acabaven de veure. Amb la sospita que es pogués tractar d'un robatori de caixa forta, es van identificar com a policies i els van aturar per preguntar-los què duien a l'interior de la bossa.

Davant les preguntes dels agents, els sospitosos van reconèixer que transportaven una caixa forta, però van al·legar que l'havien trobada en un contenidor. En veure's interrogats per la policia, un dels homes va fugir corrent, fet que va provocar una petita persecució a peu pels carrers del barri. Finalment, el fugitiu, que es va mostrar agressiu, va ser reduït i detingut.

En l'escorcoll practicat als detinguts, se'ls va localitzar un plàstic preparat per obrir portes ocult a la roba que vestien i un rellotge. De l'interior de la bossa es va recuperar una caixa forta amb documentació diversa, tres ulleres de sol i uns guants.

Gestions posteriors van permetre localitzar els propietaris de la caixa forta, que havia estat sostreta aquell mateix matí d'un domicili proper a la zona de Montilivi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88453_lapoliciamunicipaldegironadetedue-per-one-perundelictederobatoriambforcaalinteriordundomicili-1.htm