logo
Imprimir
02-04-2019 | 14:49hs
•EL RIPOLLèS

La Fira de les 40 hores converteix Ripoll en un autèntic aparador de productes, activitats i serveis

La fira d'enguany que comença aquest divendres dia 5 i acabarà el diumenge dia 7

Ahir al migdia es va presentar per part de l'ajuntament de Ripoll, la Unió de Botiguers, la UIER, l'Associació d'Hostaleria, els productors agroalimentaris, el Centre de Tecnificació Esportiva, el sector de l'automoció i el sector de celebracions un recull de tot allò que es podrà veure en la fira d'enguany que comença aquest divendres dia 5 i acabarà el diumenge dia 7.

L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell es va referir a la fira de les 40 hores "com la suma de múltiples esforços de diferents sectors i que un any més esdevé una de les fires multisectorials que ha resistit amb molta empenta al llarg dels anys". També va afegir que enguany s'ha convidat a la fira de la Candelera de Molins de Reis perquè promocioni la seva mostra, així que el seu alcalde estarà present a la inauguració, juntament amb la Sra. Àngels Chacón, Consellera d'Empresa i Coneixement. Per la seva banda la regidora de comerç Magdalena Parramon va comentar el canvi d'ubicació del Tastatast "que en un marc incomparable com l'església de Sant Pere serà més lluït" i també va afegir que com els últims anys també hi haurà el trenet. Des de la Unió de Botiguers van explicar que aquest any estaran ubicats a la plaça de l'Escorxador i que en lloc d'una carpa s'ubicaran en estands. Els productors Agroalimentaris, Som Ripollès, oferiran diferents tastets a la plaça de la Lira i també, com a novetat, a la sala Eudald Graells s'ubicarà el Celebrafest, dedicat als esdeveniments i celebracions.

Com ja és tradició el sector de l'automoció serà present a la fira amb més de 12 marques automobilístiques, més de 80 cotxes i 7 expositors. Una de les altres novetats, i que es promou des del Centre de Tecnificació Esportiva, és el retorn de les exhibicions de trial, moto i bicicleta que es faran el dissabte i diumenge a la plaça de l'Ajuntament. Tampoc hi faltarà la UIER que presentarà diferents estratègies empresarials i empreses de diferents sectors.

Una fira que, amb 207 estands totals, presenta diversitat d'activitats pensades per atendre les necessitats d'un públic variat, i que converteix Ripoll en un autèntic aparador de productes, activitats i serveis.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88061_lafiradele-40hore-converteixripollenunautenticaparadordeproducte-activitat-i-ervei--2.htm