logo
Imprimir
02-04-2019 | 09:02hs
•EL RIPOLLèS

El jovent de Ripoll participa i decideix en què gastar 5.000 €

Un torneig de futbol, unes colònies i un paintball les propostes més votades

Divendres 29 de març a les 6 de la tarda va tenir lloc al Casal de Joves el Galliner, el Berenar d'Idees per escollir en quines activitats i projectes gastar 5.000 €, procedents del pressupost de joventut i de participació de l'Ajuntament de Ripoll. Aquestes idees van ser el resultat de les 43 propostes que els i les joves d'entre 12 i 29 anys van presentar entre el 13 i el 27 de març. Per poder treballar eficientment es van agrupar per àmbits temàtics i per similitud d'accions amb un resultat de 16 propostes finalistes.

Els participants de la jornada es van distribuir primer en petits grups de treball per debatre i valorar les propostes presentades, i seguidament van procedir a la votació. L'activitat més votada va ser la d'organitzar un torneig de futbol, en segon lloc anar de colònies i, en tercer lloc, un paintball.

Amb aquest projecte, l'Ajuntament de Ripoll continua la línia d'impulsar nous canals de participació directa i activa per la ciutadania i també implicar el jovent amb la posada en funcionament de projectes i accions.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88037_eljoventderipollparticipaidecideixenquega-tar5000eur-1.htm