logo
Imprimir
30-03-2019 | 14:51hs
•+ NOTíCIES

Salt aplega a 200 alumnes a la Coma Cros en una nova edició del Fòrum d'estudiants

El Fòrum d'estudiants és una xarxa d'alumnes del municipi que actualment estan cursant estudis de grau o cicles formatius i que ajuden amb la seva experiència a orientar els joves que han d'escollir el seu futur

Salt ha celebrat aquest dissabte, 30 de març, una nova edició del Fòrum d'estudiants que ha aplegat a uns 200 alumnes a l'auditori de la Coma Cros.

Aquesta IV trobada, que portava per títol Què estudiar? Vine i prova-ho, se centrava a donar informació als alumnes a través de grups de treball organitzats per les següents àrees: ciències de la salut; ciències socials, dret i humanitats; educació i psicologia; enginyeries, arquitectura i tecnologia; ciències naturals; economia i empresa i audiovisuals, arts i periodisme.

El Fòrum d'estudiants és una xarxa d'alumnes de Salt que actualment estan cursant estudis de grau o cicles formatius i que ajuden amb la seva experiència a orientar els joves que han d'escollir el seu futur.

L'alcalde Jordi Viñas, ha destacat en l'obertura que per a Salt aquestes jornades "són del tot imprescindibles" perquè han esdevingut "un espai d'intercanvi d'experiències de joves i per a joves, un espai de reflexió i diàleg, d'exemple i d'orientació.

L'alcalde ha aconsellat als joves que escullin "amb llibertat" el seu destí: "La llibertat d'escollir, la llibertat d'opinar, la llibertat en majúscules és una actitud que no us heu de deixar prendre mai."

La jornada ha comptat també amb la ponència Com preparar-se per la feina i no morir en l'intent, a càrrec de Gabriel Ginebra, formador d'habilitats directives a la UAO, i ha finalitzat amb una taula de conclusions i una actuació a càrrec de la Irene Planas.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87956_-altaplegaa200alumne-alacomacro-enunanovaediciodelforumde-tudiant--1.htm