logo
Imprimir
27-03-2019 | 09:46hs
•LA SELVA

Tossa ja és oficialment 'Vila Marinera'

L'acreditació de la marca suposa múltiples avantatges en la promoció turística de la destinació

Tossa ha obtingut l’acreditació de “Vila Marinera”, una marca de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya adreçada a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

I és que, en acord del Comitè d’Experts de l’Agència Catalana de Turisme del passat 28 de febrer, el municipi de Tossa, juntament amb l’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita i Sant Pol de Mar, ha estat aprovat per formar part d’aquesta prestigiosa marca.

L'adhesió presenta múltiples avantatges: visibilitat (publicitat als webs www.catalunya.com i www.act.gencat.cat , xarxes socials, etc.), ús del distintiu d’adhesió en la propaganda turística, accés a les plataformes de promoció i comercialització específiques participant en la definició dels plans d’acció, accés amb prioritat al pla de formació específica anual, etc.

Una de les primeres accions com a “Vila Marinera” seran les sortides temàtiques organitzades per l’Ajuntament que ja es faran aquesta temporada. Seran l’1 de juny, aprofitant el cap de setmana de la sardinada popular amb havaneres i cremat, i el 10 de setembre, amb tallers de nusos mariners.

La regidora de Turisme, Mª Àngels Pujals, afirma que “les viles marineres tenen una forta personalitat, marcada per alguns aspectes com ara el caràcter historicocultural, gastronòmic, paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar. I això Tossa ho compleix. Som una oferta turística lligada a la cultura del mar i les tradicions pesqueres, que hem sabut mantenir els espais naturals (platges, cales, paisatges, boscos...) i patrimonials, tot oferint experiències i vivències lligades als valors culturals de la vida marinera”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87703_to-ajae-oficialmentvilamarinera-1.htm