logo
Imprimir
23-03-2019 | 17:34hs
•POLíTICA

ERC fa una crida a canviar Blanes amb un govern republicà 'compromès i sense compromisos'

Unes 300 persones han assistit a la presentació de la llista aquest migdia

Unes 300 persones han assistit avui a la presentació de la llista d'Esquerra de Blanes per a les eleccions municipals del 26 de maig, una "llista del canvi". En l'acte celebrat aquest migdia a la plaça de l'1 d'octubre de Blanes, l'alcaldable republicà Àngel Canosa ha estat acompanyat per la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, i el diputat Joan Margall, a la llista d'ERC al Congrés per als comicis del 28 d'abril.

Canosa ha assenyalat que "Blanes fa molts anys que va a la deriva" i que el sentiment de la ciutadania és apostar pel canvi. En aquest sentit, recordant les paraules del líder republicà Oriol Junqueras, el candidat a l'alcaldia de la vila selvatana ha fet una crida a "estimar-nos i fer poble", a "fer Blanes".

Així mateix, en l'acte conduït per la militant Rosa Maria Brunet, Àngel Canosa ha subratllat la seva aposta per "ser un govern compromès i sense compromisos", que treballarà per fer un Blanes per a tothom, i no per unes quantes famílies.

Per la seva banda, la consellera Teresa Jordà ha volgut posar l'accent en la importància del món local per al republicanisme, destacant que és clau guanyar als ajuntaments.

Així mateix, parlant de les eleccions generals, Margall ha fet un clam a aturar el bloc del 155 a Madrid, no votant al PSC, perquè és un vot que pot acabar amb un pacte entre els socialistes i Ciutadans.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87538_ercfaunacridaacanviarblane-ambungovernrepublicacomprome-i-en-ecompromi-o--2.htm