logo
Imprimir
21-03-2019 | 09:35hs
•+ NOTíCIES

L'Espai Gironès ofereix una experiència de realitat virtual amb un simulador

Es podrà fer un recorregut divendres i dissabte, de manera gratuïta, per l'Estació Espacial Internacional i els seus voltants

L'Espai Gironès oferirà gratuïtament demà divendres, de 16:30 a 20:30h, i dissabte, d'11 a 14h i de 16 a 21h, una experiència de realitat virtual, amb un simulador que estarà instal·lat a la plaça del Foc, i que permetrà fer un recorregut per l'Estació Espacial Internacional (ISS), amb gravetat zero. Aquesta oferta serà gratuïta i adreçada als visitants a partir dels 7 anys.

Les persones que vulguin gaudir d'aquesta atracció també podran passejar pels voltants de l'ISS i amb els propulsors de l'equip desplaçar-se per on vulguin. La qualitat gràfica d'aquesta experiència és de gran nivell i s'aconsegueix que l'usuari senti que està a l'espai interestel·lar. Per aconseguir-ho es fan servir unes ulleres de realitat virtual que permeten veure tots els detalls en profunditat i altura. El sistema que s'utilitza és Oculus Rift, que és actualment el millor del mercat.

L'Espai Gironès destaca que aquesta oferta forma part de les accions continuades que porta a terme el centre per oferir als visitants noves experiències i retornar la confiança que els visitants tenen amb el centre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87387_le-paigirone-ofereixunaexperienciaderealitatvirtualambun-imulador-2.htm