logo
Imprimir
20-03-2019 | 09:06hs
•LA SELVA

Tossa presentarà alguns dels seus productes gastronòmics en el 'B-TRAVEL' d'enguany

L'antic Saló Internacional de Turisme de Catalunya es porta a terme aquest divendres, dissabte i diumenge

L'Ajuntament de Tossa continua en la seva línia de foment del turisme gastronòmic a través de la gastronomia local. En aquest cas, Tossa estarà present els dies 22, 23 i 24 de març en el B-Delicious de B-TRAVEL (l'espai destinat a la promoció de la gastronomia de l'antic Saló Internacional de Turisme de Catalunya) amb diversos productes locals elaborats per l'Associació Gastronòmica de Tossa que fusionaran la cuina tradicional, la creativitat i la innovació en tastets.

Així, per exemple, s'hi podrà degustar tastets preparats pels diferents cuiners del col·lectiu de patata cim-i-tomba, botifarra dolça amb mel de Tossa, ma i muntanya de xocolata amb sal i herbes de bosc, fideus a la cassola o mandonguilles a l'estil de Tossa amb poma i cruixent d'arròs.

La presència a B-TRAVEL és una acció del pla de promoció de la regidoria de Turisme en l'aposta pel turisme de proximitat. També s'hi promocionarà Tossa i el seu patrimoni cultural, l'oferta d'allotjaments, la cuina tradicional tossenca, la certificació de la destinació com a Biosphere, i, com a novetats d'aquesta temporada, les sortides marineres i les futures projeccions amb mapping a Vila Vella.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87299_to-apre-entaraalgun-del-eu-producte-ga-tronomic-enelb-traveldenguany-2.htm