logo
Imprimir
19-03-2019 | 17:49hs
•PLA DE L'ESTANY

Yllana torna al Teatre Municipal de Banyoles amb el seu espectacle 'The Primitals'

The Primitals és un espectacle fresc i versàtil, en el qual la música substitueix les paraules i es crea una perfecta harmonia entre el públic i l'espectacle

Els madrilenys Yllana, acompanyats dels Primitals Bros, presentaran aquest proper divendres 22 de març a les 21 h al Teatre Municipal de Banyoles el seu espectacle The Primitals una comèdia musical a cappella que no deixa indiferent a ningú.

Quatre aborígens d'un planeta que podria ser el nostre reclamen l'escenari, disposats a conquistar el públic –amb rialles o cops de matxet- però sempre amb música de mil gèneres que, com esponges, han anat absorbint en els seus viatges pels confins de l'espai temps.

The Primitals és l'estranya i surrealista història d'una tribu lleugerament disfuncional, amb lluites intestinals, somnis de grandesa, desequilibris mentals i farmacopea mil·lenària.

Durant els 90 minuts que dura l'espectacle, assistim al dia a dia de la tribu i veiem els seus costums ancestrals a través d'un meravellós viatge musical en el qual hi tenen cabuda tots els estils, des de les bandes sonores més conegudes de la història del cinema fins als famosos acords d'una de les sèries de moda actualment "Joc de Trons". El repertori dels "Primitals Bros no té límits i els quatre intèrprets s'atreveixen amb temes tan potents com la mítica "Carmina Burana" o el "Yesterday" dels Beattles, passant per altres més divertits com "Malagueña salerosa" o "Sweet dreams", fins arribar a la inoblidable "Bohemia Rhapsody" de Queen.

La companyia Yllana va néixer a Madrid l'any 1991 com a companyia de teatre d'humor gestual, la major part de les seves produccions al llarg d'aquests 28 anys s'ha representat a Banyoles, on han aconseguit reunir un gran nombre d'incondicionals que espectacle rere espectacle.

Des de l'any 1996 Yllana gestiona el teatre Alfil de Madrid, convertint-lo en un espai de referència dedicat a la comèdia en totes les seves variants.
Les entrades, amb un preu de 12 €, es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 h a 14:45 h).
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87264_yllanatornaalteatremunicipaldebanyole-ambel-eue-pectacletheprimital--1.htm