logo
Imprimir
19-03-2019 | 17:26hs
•EL RIPOLLèS

Oberta la convocatòria a Ripoll per optar a habitatge públic per a joves, assequible i de qualitat

La sol·licitud per accedir al sorteig dels dos habitatges es pot presentar del 19 de març al 17 d’abril

Amb l’objectiu de facilitar l’emancipació i l’accés a l’habitatge a les persones joves de 18 a 34 anys  i en el   marc del projecte de consolidació del jove a l’entorn rural, l’Ajuntament de Ripoll, des de l’Àrea de Projecció Econòmica, ha destinat dos habitatges de propietat municipal en règim de lloguer a aquest col·lectiu. Les persones interessades a accedir-hi han de complir les bases de la convocatòria,  que recullen entre d’altres, l’obligatorietat  de  portar un mínim d’un any empadronat a la vila.

Els habitatges tenen les següents característiques:

1. Habitatge ubicat a la Plaça Tarradellas de 42 m2  i amb capacitat per dues persones.  Exclusivament per emancipació de la persona  jove de l’actual nucli familiar o bé per famílies monoparentals amb un fill al seu càrrec. El preu de lloguer serà de  190€ / mes + despeses comunitàries + taxa d’escombraries

2. Habitatge ubicat a la Carretera Barcelona  de 87 m2 amb capacitat per 4/5 persones per la consolidació d’unitats familiars, parelles amb un fill o famílies monoparentals amb dos fill al seu càrrec. El preu de lloguer serà de 280 €/mes + despeses comunitàries + taxa d’escombraries.

La  sol·licitud per accedir  al sorteig dels dos habitatges es pot presentar  del 19 de març al 17 d’abril, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Ripoll.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87263_obertalaconvocatoriaaripollperoptarahabitatgepublicperajove-a-equibleidequalitat-1.htm