logo
Imprimir
19-03-2019 | 17:18hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La Policia Municipal d'Olot convoca cinc noves places d'agent

La convocatòria preveu la incorporació de quatre agents mitjançant oposició en torn lliure i d'un agent mitjançant concurs per mobilitat interadministrativa

La Policia Municipal d’Olot inicia el procés de selecció de 5 nous agents. A partir de demà es poden presentar les sol·licituds per optar a una de les places de la plantilla. La convocatòria preveu la incorporació de quatre agents mitjançant oposició en torn lliure i d’un agent mitjançant concurs per mobilitat interadministrativa

El passat mes de desembre, el Govern Central va aprovar el Reial Decret pel qual avançava l’edat de jubilació dels policies locals. La mesura, que va entrar en vigor amb l’inici del 2019, permet avançar l’edat ordinària de jubilació un màxim de 6 anys als policies locals que hagin realitzat aquesta activitat un mínim de 15 anys. En el cas d’Olot, 5 policies municipals han decidit jubilar-se, motiu pel qual l’Ajuntament d’Olot ha obert la convocatòria per cobrir aquestes places.

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat aquest dimarts 19 de març la convocatòria de places per a la Policia Municipal. Es vol incorporar un agent mitjançant un concurs de mobilitat interadministrativa, és a dir, procedent d’un altre cos policial i quatre efectius més mitjançant oposició en torn lliure.

Per prendre part de la convocatòria, els/les aspirants han d’haver complert 18 anys, posseir el títol de graduat/da en educació secundària, tenir una alçada mínima de 1,60m per a les dones i 1,70m per als homes i posseir el permís de conduir de la classe B.

El procés de selecció constarà de cinc proves: cultura general i teòrica, tests aptitudinals, coneixement de la llengua catalana, aptitud física, personalitat i competències i proves mèdiques. Cadascuna d’aquestes proves és obligatòria i eliminatòria. Abans de la presa de possessió les persones que obtinguin plaça hauran de superar també un curs de formació bàsica de policia a l’Escola de Policia de Catalunya i un període de 12 mesos de pràctiques.

Les sol·licituds per prendre part de la convocatòria es poden presentar des de demà dimecres 20 de març a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot (passeig de Ramon Guillamet, 10, en horari d’atenció al públic). El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 8 d’abril.

Consulteu els requisits d’accés i la informació completa de la convocatòria a www.olot.cat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87262_lapoliciamunicipaldolotconvocacincnove-place-dagent-2.htm