logo
Imprimir
19-03-2019 | 15:16hs
•POLíTICA

La Junta Electoral de Zona de Girona ordena a Madrenas que retiri la pancarta de la façana de l'Ajuntament

La portaveu del PPC al consistori i cap de llista per la ciutat en les eleccions municipals explica que "l'alcaldessa de la ciutat té 48 hores per retirar la pancarta i complir l'ordre de la Junta Electoral de Zona de Girona"

La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Girona i cap de llista del partit en les properes eleccions municipals del 26 de maig, Concepció Veray, ha anunciat avui que "la Junta Electoral de Zona de Girona m'ha donat la raó i ordena a l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, que retiri la pancarta de la façana de l'Ajuntament, que conté un missatge a favor dels polítics que estan a la presó i un llaç groc". "Té 48 hores per retirar la pancarta i complir l'ordre de la Junta Electoral de Zona", ha explicat.

Veray, que va fer dirigir un escrit amb aquesta petició a la Junta Electoral de Zona de Girona el passat divendres, 15 de març, ha celebrat la resolució i ha reclamat a Madrenas que "compleixi la llei, acati la resolució i retiri la pancarta d'una vegada per totes".

Així mateix, la portaveu del PPC al consistori ha assenyalat que "la Junta Electoral també ha acordat que siguin retirats dels col·legis electorals de Girona i Salt els mateixos símbols i pancartes com a molt tard el dia 26 d'abril, a les 24:00 hores".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87249_lajuntaelectoraldezonadegironaordenaamadrena-queretirilapancartadelafacanadelajuntament-2.htm