logo
Imprimir
17-03-2019 | 19:49hs
•ESPORTS

La tradicional Pujada a Peu als Àngels del GEiEG arriba a la 56a edició

Pel que fa a la categoria femenina, victòria d'Àngela Castelló amb un temps de 43'53", per davant d'Eva Àrias i de la russa Jekaterina Sokunova

La 56a Pujada a Peu als Àngels del GEiEG ha tingut aquest diumenge un èxit de participació amb més de 700 inscrits a les dues modalitats, tant la competitiva com la més de lleure. Però cal destacar que el grup d'esport adaptat de la secció del GEIEG que per primer cop han portat a terme la distància de 8,2km des de la Pujada de Santa Llúcia fins al Santuari dels Àngels.

El matí ha estat ideal per portar a terme la Pujada a Peu als Àngels, fos a la modalitat competitiva com la de lleure. Abans de les 9 del matí, hora prevista pel tret de sortida, ja hi havia un gruix important de caminadors i caminadores que havien inicial el recorregut. A les 9, el President Cayuela ha donat puntualment la sortida a la prova acompanyat pel Representant Territorial de la Secretaria General de l'Esport, Josep Pujols. Les cames han començat a funcionar i el cronòmetre a contar per tots els participants. A la mateixa hora i amb el mateix tret de sortida, els integrants de la secció d'esport adaptat del GEiEG acompanyants per familiars i tècnics de la secció iniciaven, el que havia de ser la seva estrena a la prova, en la distància total (cal recordar que l'any passat es va fer una prova pilot de 2km).

Els integrants de la secció adaptat han pogut fer la distància amb el seu propi peu, o amb cadires especials anomenades "giolettes" que permeten la mobilitat amb arrossegament d'aquelles persones amb mobilitat reduïda.

Amb molt esforç i amb un elevat grup de voluntaris que anaven tornant-se a l'hora d'arrossegar les cadires, els integrants de la secció grupista han anat superant els obstacles fins a arribar al Santuari de la Mare de Déu dels Àngels, on han rebut una gran ovació de tot el públic assistent.

Anteriorment, a la modalitat competitiva, doble podi a la categoria masculina de dos integrants del TR Esports Parra, en aconseguir David Garcia, la victòria amb un temps de 48'02" i Jordi Rabionet la segona posició. El tercer lloc del podi ha estat per Joel Codolà.

Pel que fa a la categoria femenina, victòria d'Àngela Castelló amb un temps de 43'53", per davant d'Eva Àrias i de la russa Jekaterina Sokunova.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87146_latradicionalpujadaapeual-angel-delgeiegarribaala56aedicio-1.htm