logo
Imprimir
17-03-2019 | 11:36hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La música i els productes gallecs estan presents per primera vegada a la Fira de l'Embotit d'Olot

Galícia és la convidada en la present edició de la Fira de l'Embotit d'Olot a través del Centre Galego de Barcelona, gràcies a les gestions fetes pel president de l'entitat, Carlos Mandianes

La música dels grups folklòrics del Centro Galego de Barcelona estan amenitzant aquest cap de setmana la Fira de l'Embotit d'Olot (Girona), una de les principals cites gastronòmiques de Catalunya, en la qual aquest any estan presents també productes tan emblemàtics de Galícia com el xoriço o el formatge de Tetilla.

Galícia és la convidada en la present edició d'aquesta popular fira, que es va obrir ahir i se celebrarà fins al final de la tarda d'avui, gràcies a les gestions fetes amb l'organització pel president de l'entitat, Carlos Mandianes, qui va contactar, així mateix, amb productors gallecs per a materialitzar l'exposició i degustació de productes.

La iniciativa respon a l'objectiu del Centro Galego de Barcelona de difondre a Catalunya els valors culturals de Galícia, entre ells la música i la gastronomia. El Centro ha aprofitat la cita per a promoure el Camí de Sant Jaume, del qual el Parlament de Catalunya va aprovar recentment reforçar els seus trams catalans gràcies a una proposta impulsada pel propi Centro Galego.

La difusió dels atractius culturals i turístics de Galícia per part del Centre cobra especial intensitat de cara a la celebració del Xacobeo 2021, per la qual cosa l'entitat gestiona la seva presència en foros i esdeveniments rellevants.

Les actuacions dels grups de folklore gallec van tenir lloc ahir, dissabte, a les 12,30 i 17,45 hores, i tornen avui, a les 11,30 i 17,30 hores.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87138_lamu-icaiel-producte-gallec-e-tanpre-ent-perprimeravegadaalafiradelembotitdolot-1.htm