logo
Imprimir
15-03-2019 | 21:18hs
•POLíTICA

Les persones, la dinamització econòmica i els serveis públics, els eixos de Maurici Jiménez

El candidat socialista a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró s'ha presentat avui acompanyat per Marc Lamuà i Javi López

L'Antic Casino de Castell d'Aro ha esdevingut aquest vespre l'escenari de la presentació del candidat socialista Maurici Jiménez a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, de cara a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim mes de maig. A l'acte, Jiménez, primer secretari de l'agrupació del PSC de la Vall d'Aro des de 2012 i actual Primer Tinent d'alcalde i Regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, ha estat acompanyat per Mònica Ríos, regidora de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària pel grup socialista; Javi López, eurodiputat del PSC a Brussel·les, i Marc Lamuà, diputat al Congrés dels Diputats.

Precisament Lamuà ha estat el primer a prendre la paraula. Ha definit Jiménez com “un amic i un germà”, i n'ha destacat la seva “rectitud, efectivitat i justícia” per liderar el projecte polític del municipi. “Té les principals virtuts que ha de tenir algú que encapçala una candidatura municipal, té una manera de treballar efectiva, cartesiana, ho porta tot al mil·límetre”, ha afegit.

Per la seva banda, López ha ressaltat la “serenor, tranquil·litat i maduresa” de l'alcaldable socialista, de qui també ha lloat la seva capacitat per “saber escoltar”. “En Maurici simbolitza la responsabilitat de construir una plataforma ciutadana que s'encarregui de la gestió present i futura del municipi”, ha dit l'eurodiputat abans de referir-se a la transcendència de les pròximes eleccions europees: “Per primera vegada hi haurà un debat existencial”.

El torn de paraula l'ha continuat Ríos, que ha defensat “la bona feina” que la formació ha fet al municipi. “En gran part, ha estat gràcies a en Maurici i a la seva capacitat de lideratge i de treball”, ha agregat.

Els pals de paller de Jiménez

Durant el seu parlament, Jiménez ha resumit els seus eixos bàsics que han de servir per edificar el futur del municipi: “les persones, la dinamització econòmica i els serveis públics”. L'alcaldable ha defensat la proposta de la seva formació, de qui ha destacat la seva “vocació de servei i la voluntat d'escoltar i resoldre problemes”. “Durant aquesta legislatura hem treballat a totes, i ho hem fet per tal de garantir la igualtat entre els ciutadans”, ha subratllat.

“Volem fer un projecte millor, volem millorar el nostre poble. I això només es pot fer amb escolta activa”, ha afegit l'alcaldable socialista, qui també ha recordat que des del seu partit han activat polítiques d'educació, treball i seguretat. “També hem pogut crear espais de debat i conciliació on la gent ens ha pogut dir què estem fent bé i què cal millorar”.

Jiménez, que també ha recordat l'aparició dels primers pressupostos participatius amb ells al govern i la creació de nous equipaments, com ara el nou espai de coworking que s'està a punt d'estrenar, també ha dedicat una part rellevant del seu temps a parlar del turisme: “Som un poble turístic i de serveis, i tenim el deure i la responsabilitat d'oferir un projecte nou, cal que ens reinventem i per fer-ho fa falta valentia”.

En aquest sentit, el candidat socialista ha ressaltat que cal “dignificar algunes zones” perquè els “nostres petits comerciants tinguin el seu espai”, i també ha parlat de la transcendència de desestacionalitzar el turisme i d'algunes eines per aconseguir-ho: el turisme gastronòmic, el turisme esportiu o la renovació del parc hoteler del municipi.

Ratificat l'any passat

El passat mes de juny l'agrupació del PSC de la Vall d'Aro va ratificar Jiménez com a candidat de la formació als comicis d'aquest mes de maig vinent, en la que esdevenia la primera vegada que el candidat socialista es presentava a la reelecció. L'any 2014, Jiménez va substituir a Dolors Padilla en el càrrec de portaveu del grup municipal, mentre que un any més tard es va presentar com a candidat a l'alcaldia per primer cop. Aleshores, el PSC va obtenir 4 regidors i va pactar amb CiU.

Durant aquella assemblea de l'any passat, Jiménez, que va ser escollit per unanimitat, es va mostrar optimista i va assenyalar que aquell resultat permetia “treballar amb el temps òptim en un projecte engrescador i amb una llista de gent capacitada, il·lusionada i amb ambició”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/87111_le-per-one-ladinamitzacioeconomicaiel-ervei-public-el-eixo-demauricijimenez-1.htm