logo
Imprimir
11-03-2019 | 22:09hs
•ALT EMPORDà

Bones sensacions en la mostra enològica Aires de Vi per al sector de l'hostaleria i la restauració

La tercera edició s'ha celebrat a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins

La tercera edició d'Aires de Vi, la mostra enològica exclusiva per als professionals de la restauració i l'hostaleria, que s'ha celebrat durant tot el dia a Pont de Molins ha deixat "molt bones sensacions" entre els organitzadors i proveïdors participants. Després de passar pel Castell de Sant Gregori i Can Toscà de Canet d'Adri, la cita ha convertit avui la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins en un aparador perquè la companyia empordanesa Alregi SL mostrés als seus clients la millor selecció de la seva oferta de vins.

La cita, que s'adreça a professionals de l'anomenat sector horeca -format per hotels, restaurants i cafès-, estava tancada al públic en general per poder-se centrar en els professionals, que hi han pogut assistir prèvia invitació. A més, també s'hi han convidat els millors clients de Wine Palace.

"Ha estat la millor de les tres edicions, amb més gent que els altres anys. El fet de la proximitat, a l'Empordà; la ubicació a la Farinera i que el bon temps ens hagi permès gaudir de l'entorn ha ajudat a fer que anés tot perfecte. Sortim amb molt bones impressions", assenyalen des d'Alregi.

La proposta ha repetit el format de les edicions anteriors, amb una seixantena d'expositors que un protagonisme especial per als vins, però també amb representació de destil·lats, cocteleria i una zona gastronòmica perquè els professionals coneguin de primera mà l'oferta d'Alregi a les portes de l'inici de la temporada turística.

"Els resultats de la jornada es veuran en els mesos vinents, però en general els professionals han vingut molt interessats a conèixer coses noves per renovar les seves cartes", apunten des de l'organització.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/86814_bone-en-acion-enlamo-traenologicaaire-deviperal-ectordelho-taleriailare-tauracio-1.htm