logo
Imprimir
08-03-2019 | 13:23hs
•BESALú, VILA COMTAL

261 treballs opten als premis literaris Ramon Vidal de Besalú

Els guardons es lliuren dissabte a la tarda a Cal Tronc

261 treballs opten aquest any als premis del XXIV Certamen Literari Premis Ramon Vidal, que s'entregaran aquest dissabte a Cal Tronc de Besalú. El jurat, integrat per cinc persones de l'àmbit cultural i educatiu de Besalú, ja ha valorat els treballs que s'han presentat aquest any als guardons de l'Associació Cultural Tallaferro i els premiats de les diferents categories es coneixeran en l'entrega, prevista a partir de dos quarts de set.
 
Es lliuraran 31 guardons, repartits en diverses categories -poesia, narrativa de contingut lliure o relacionada amb Besalú i l'entorn- i per edats, tant d'infants com joves i adults. 
 
D'entre ells destaca el premi Josep Buch per reconèixer treballs de recerca i investigació, dotat amb 200 euros. Aquest any hi concorren dos treballs, després d'anys en què només hi havia un candidat o la categoria quedava deserta. 
 
Pel que fa a la resta de premis, van des de lots de llibres a 100 euros, depenent de la categoria.
 
Durant l'entrega dels premis també hi ha prevista l'actuació del Cor Petit de l'Escola de Música i una lectura de poemes i frases fetes relacionades amb la lectura.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/86664_261treball-optenal-premi-literari-ramonvidaldebe-alu-2.htm