logo
Imprimir
05-03-2019 | 18:19hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles acollirà el II Campus d'Handbol Gonzalo Pérez de Vargas

Se celebrarà de l'1 al 7 de juliol en diferents espais com el pavelló de la Draga i el pavelló de La Farga

Banyoles serà la seu de la IIa edició del Campus d'Handbol del jugador del FC Barcelona Lassa Gonzalo Pérez de Vargas. El Campus d'Handbol es dirigeix a joves d'entre 8 i 17 anys i se celebrarà a Banyoles de l'1 al 7 de juliol, després que la primera edició se celebrés al Vendrell (Tarragona), i s'hi preveu la participació d'un centenar d'esportistes.

Durant una setmana, els participants combinaran els entrenaments tècnics específics i en grup amb competicions entre els jugadors amb activitats lúdiques a l'entorn de l'Estany, a més de rebre la visita de jugadors professionals d'handbol. Les activitats del Campus es portaran a terme entre el pavelló de la Draga i el pavelló de la Farga, després de l'acord a què han arribat l'Ajuntament de Banyoles i el mateix jugador del FC Barcelona.

La segona edició del Campus s'ha presentat aquesta tarda a l'Ajuntament de Banyoles que ha comptat amb la participació del regidor d'Esports del consistori, Jordi Congost. Congost ha destacat que Banyoles "té una llarga tradició d'handbol" i ha recordat que "Banyoles ja ha estat seu de campus de tecnificació d'handbol amb esportistes d'alt nivell com David Barrufet o Xavi Pasqual".

Per la seva banda, Gonzalo Pérez de Vargas ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament de Banyoles i del Club Handbol Banyoles "demostrant que volen que hi hagi handbol, que hi hagi tecnificació i valors" i ha recordat la seva experiència a Banyoles com a monitor dels campus de tecnificació de David Barrufet i de Xavi Pasqual.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/86449_banyole-acolliraeliicampu-dhandbolgonzaloperezdevarga--2.htm