logo
Imprimir
28-02-2019 | 16:10hs
•ALT EMPORDà

La mostra enològica Aires de Vi se celebrarà l'11 de març a Pont de Molins

La cita d'Alregi s'adreça als professionals de la restauració i l'hostaleria

Aires de Vi, la mostra enològica exclusiva per als professionals de la restauració i l'hostaleria, celebrarà la seva tercera edició el dilluns 11 de març a Pont de Molins. Després de passar pel Castell de Sant Gregori i Can Toscà de Canet d'Adri, la cita se celebrarà ara a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins i serà una oportunitat perquè la companyia empordanesa Alregi SL mostri als seus clients la millor selecció de la seva oferta de vins.

La cita, que s'adreça a professionals de l'anomenat sector horeca -format per hotels, restaurants i cafès-, està tancada al públic en general per poder-se centrar en els professionals, que hi poden assistir prèvia invitació, i també s'hi han convidat els millors clients de Wine Palace.

La proposta repeteix el format de les edicions anteriors, amb una seixantena d'expositors que un protagonisme especial per als vins, però també amb representació de destil·lats, cocteleria i una zona gastronòmica.

La data de la cita no és casual, ja que és una bona època perquè el sector horeca està encarant l'inici de la Setmana Santa i l'inici de la temporada.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/86195_lamo-traenologicaaire-devi-ecelebraral11demarcapontdemolin--2.htm