logo
Imprimir
27-02-2019 | 22:24hs
•ACTUALITAT GIRONA

CaixaBank incrementa un 12% el finançament a clients particulars de Girona durant el 2018

L'entitat financera ha concedit nous crèdits per valor de 317 milions d'euros per facilitar la compra d'habitatge i l'adquisició de productes de consum a clients particulars de les comarques gironines

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars de les comarques de Girona per valor de 317 milions d'euros durant el 2018. Els 317 milions d'inversió creditícia representen un increment del 16,3% respecte el mateix període de l'any anterior.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs hipotecaris, que ha crescut més de 25 milions d'euros. Durant el 2018 s'han concedit 187 milions d'euros a Girona en préstecs hipotecaris, el que representa un augment del 15,7% respecte a l'any 2017.

Destaca també l'evolució del crèdit al consum, que durant el 2018 ha crescut 8,9 milions d'euros a la demarcació de Girona (s'han formalitzat noves operacions per valor de 130 milions d'euros), el que representa un augment del 7,3% respecte al mateix període de l'any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat "aquestes dades confirmen que la demanda interna continua sent el principal motor de creixement de l'economia". Masana es mostra esperançat en que "es mantingui aquest ritme favorable de creixement recolzat en elements favorables com la bona evolució del mercat laboral a les comarques gironines".

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Girona

CaixaBank, entitat líder a l'Estat amb una quota de penetració de particulars del 29,3%, disposa a la província de Girona de prop de 360.000 clients particulars, als quals dóna servei des de la xarxa d'oficines, els canals online i de banca mòbil.

CaixaBank disposa a les comarques de Girona de 14 oficines Store ubicades a Girona, Figueres, Blanes, Banyoles, Olot, Puigcerdà, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, La Bisbal d'Empordà, l'Escala i Salt. Les oficines Store, que donen servei als clients en horari ininterromput de 8,15 a 18,30 h, pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/86158_caixabankincrementaun12elfinancamentaclient-particular-degironadurantel2018-1.htm