logo
Imprimir
27-02-2019 | 22:18hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Policia Municipal de Girona incorpora dos agents més i estrena una nova unitat mòbil d’atestats

El nou vehicle policial s’ha adquirit a través del sistema de rènting

La Policia Municipal de Girona ha incorporat aquesta setmana dos agents més i ha estrenat una nova unitat mòbil d’atestats. La presa de possessió dels policies es va fer dilluns a la Sala Renart de l’Ajuntament de Girona i hi van participar el vicealcalde, i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso; la tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i l’inspector en cap de la Policia Municipal, Joan Jou.

Pel que fa al nou vehicle policial, es tracta d’una nova unitat mòbil d’atestats, adquirida a través de sistema de rènting. La furgoneta és un vehicle oficina que permet fer atestats, tests d’alcoholèmia i drogotests i instal·lar material divers de regulació de la circulació.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assenyalat que “la seguretat és una prioritat per aquest govern, i amb l’arribada de nous agents i la nova unitat mòbil d’atestats busquem millorar la qualitat en el servei a veïns i veïnes, de la mateixa manera que ens dirigim cap a un model de policia de proximitat que aquesta setmana també hem reforçat amb l’anunci de la nova subcomissaria de Santa Eugènia i Can Gibert”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/86157_lapoliciamunicipaldegironaincorporado-agent-me-ie-trenaunanovaunitatmobildate-tat--1.htm