logo
Imprimir
22-02-2019 | 19:05hs
•ANDORRA

Gelabert tracta amb el maire de Foix i el president del Consell Departamental de l'Arieja la candidatura a la UNESCO

La candidatura engloba un llegat monumental repartit entre els territoris d’Andorra, Espanya i França

La ministra de Cultura, Joventut i Esports en funcions, Olga Gelabert, s'ha reunit avui amb el president del Consell Departamental de l’Arieja, Henry Nayrou, i posteriorment amb el maire de Foix, Norbert Meler. per tractar el projecte de candidatura multinacional per a Patrimoni Mundial de la UNESCO sobre els testimonis materials de la construcció del Coprincipat d’Andorra.

La candidatura engloba un llegat monumental repartit entre els territoris d’Andorra, Espanya i França. És un conjunt de tretze monuments: a Andorra les esglésies de Sant Joan de Caselles, Sant Romà de les Bons, Sant Martí de la Cortinada, Sant Climent de Pal, Santa Coloma, Sant Serni de Nagol i Sant Miquel d'Engolasters, la Torre dels Moros, el Jaciment del Roc d’Enclar, el Jaciment de la Roureda de la Margineda i la Casa de la Vall; a França, el Castell de Foix, i a Espanya, el conjunt catedralici de la Seu d'Urgell.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/85862_gelaberttractaambelmairedefoixielpre-identdelcon-elldepartamentaldelariejalacandidaturaalaune-co-1.htm