logo
Imprimir
10-02-2019 | 15:41hs
•ALT EMPORDà

La manca d'encert condemna la Unió Esportiva Figueres a una derrota contra el San Cristóbal

Els figuerencs han dominat el partit a Vilatenim però no han materialitzat les ocasions de gol

La Unió Esportiva Figueres ho ha provat tant com ha pogut, però no se n'ha sortit i ha caigut derrotat per la mínima contra el San Cristóbal a l'estadi de Vilatenim. Els visitants han aprofitat un refús per avançar-se en el marcador al minut 15 i, malgrat que els empordanesos ho han intentat de totes les maneres, l'empat se'ls ha resistit. La manca d'encert els ha condemnat a la segona derrota consecutiva en un partit que ha congregat 300 espectadors.

El partit era clau per a la Unió, que amb les últimes set jornades sense aconseguir la victòria, amb dues derrotes i set empats, s'havien situat a sis punts de la zona de descens. El combinat, però, no disposava avui de dos jugadors habituals de l'onze: Pere Espuña, per acumulació de targetes, i Albert Canal, per l'expulsió que va patir la setmana passada al camp del Prat.

L'encarregat de fer la sacada d'honor a Vilatenim ha estat el president del Casino Menestral Figuerenc, Eduard Ayats.

La primera ocasió clara de gol ha estat pel local Sergio Álvarez, al minut 7 de partit, però el xut ha marxat per sobre del travesser. Tan sols uns minuts més tard, el San Cristóbal ha fet pujar l'1 a 0 al marcador quan un xut potent de Bryan ha estat refusat per David Aroxa i Marc Vilajosana, atent, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Cinc minuts més tard els visitants han disposat de la segona, i última, ocasió del primer temps amb un xut des de fora de l'àrea de Sergi Martínez que Aroca ha aturat sense problemes.

A partir d'aquesta acció, el partit ha estat pràcticament un monòleg del Figueres i Sergio Álvarez, Xavi Ferrón o Ritxi han intentat escurçar distàncies. Els jugadors que entrena Joan Esteva han dominat la possessió i ha buscat el gol de l'empat amb constants arribades a l'àrea visitant, però els ha faltat encert per poder equilibrar el resultat i la insistència de la Unió ha acabat sense premi.

"Estem decebuts amb el resultat. Sabíem que el partit seria així, que teníem un rival que volia sortir al contraatac i hauríem d'estar encertats per obrir el marcador i ha passat el contrari: no hem estat encertats nosaltres en les primeres ocasions i seguidament s'han avançat al marcador", ha explicat l'entrenador de l'equip figuerenc, Joan Esteva, que ha assenyalat que malgrat que han intentat en múltiples ocasions l'empat, no han estat encertats.

"No trobem la manera de transformar en gols les ocasions i les arribades que generem. La veritat és que el fet de no aprofitat les ocasions i el joc que fa l'equip en algun moment pot generar una sensació de frustració, però hem de ser conscients d'aquesta dificultat que tenim i treballar per minimitzar-la", ha conclòs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/85064_lamancadencertcondemnalaunioe-portivafiguere-aunaderrotacontrael-ancri-tobal-2.htm