logo
Imprimir
05-02-2019 | 09:05hs
•EL RIPOLLèS

Els números consoliden l’ús de la Zona Taronja de Ripoll

Aquesta modalitat de ZONA TARONJA es va implantar a Ripoll després de les diferents reunions mantingudes a finals de 2016 i primers mesos del 2017 amb representants dels comerciants del barri vell, veïns i sector de la restauració i hostaleria.

La regidoria de comerç, fires i mercats ha recollit l’estadística, a tancament del 2018, de la primera anualitat completa de funcionament de la nova zona d’estacionaments de rotació amb primera hora gratuïta anomenada ZONA TARONJA de Ripoll. Aquesta zona permet que per un import mínim de només 10 cèntims d’euro s’obtingui un temps d’estacionament de 75 minuts.

Aquesta modalitat de ZONA TARONJA es va implantar a Ripoll després de les diferents reunions mantingudes a finals de 2016 i primers mesos del 2017 amb representants dels comerciants del barri vell, veïns i sector de la restauració i hostaleria. Amb la voluntat de mantenir per un costat la filosofia i la bondat del sistema d’estacionament en rotació, que facilita que gairebé sempre es trobin places lliures, i per l’altra afegint una zona de primer perímetre comercial amb aquesta bonificació de 1 hora gratis per facilitar les compres i gestions al centre sense la pressió horària. Aquest sistema permet tant l’operativa des de la màquina expenedora introduint la matrícula del vehicle, com la gestió remota mitjançant l’aplicatiu APARCA FACIL des del terminal d’un telèfon mòbil.

Les dades del conjunt dels aparcaments de rotació de la zona comercial de Ripoll són


A partir d’aquest final de 2018, i tenint en compte la bona acceptació de la ZONA TARONJA per 0,10 €, s’han deixat d’utilitzar les targetes descompte de la campanya APARCA I COMPRA amb les quals els botiguers i professionals podien obsequiar als seus clients des del 2015.

Al llarg dels dos anys de funcionament, aquesta ZONA TARONJA s’ha promocionat en les diferents campanyes periòdiques del comerç :




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/84769_el-numero-con-olidenlu-delazonataronjaderipoll-1.htm