logo
Imprimir
04-02-2019 | 16:41hs
•ALT EMPORDà

Carmen 113, en concert al Teatre Municipal de Roses

CARMEN 113 parteix d'aquesta idea per narrar els moments més viscerals d'una relació on la fragilitat i l'honestedat dels protagonistes són el fil conductor

Dissabte 9 de febrer (22 h), el Teatre Municipal de Roses rebrà l'actuació de Carmen 113 dins el cicle de Viumúsika. El grup presentarà el seu darrer disc "Discutir desnudos", el seu quart treball. Les entrades ja estan a la venda.

"Discutir desnudos" està concebut com un disc conceptual que explica l'evolució d'una relació de parella al llarg dels anys. CARMEN 113 parteix d'aquesta idea per narrar els moments més viscerals d'una relació on la fragilitat i l'honestedat dels protagonistes són el fil conductor.

El disc és un treball cuinat a foc lent que ha estat gravat a Music Lan Estudis i a l'estudi propi de la banda, Eufònic Estudis. L'enginyer de so Jordi Mora (Bunbury, Love of Lesbian, Standstill, Egon Soda) ha estat l'encarregat de barrejar aquesta petita joia discogràfica que ha estat masteritzat per l'internacionalment reconegut Hi ha Zeelen (Tears For Fears, Marvin Gaye, Level 42, LA, Rufus T.Firefly).

Les entrades (10 €), es poden adquirir a www.rosescultura.cat, o bé presencialment a les taquilles del teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/84733_carmen113enconcertalteatremunicipaldero-e--1.htm