logo
Imprimir
04-02-2019 | 09:21hs
•LA SELVA

El pavelló de Vidreres acull la segona fase de dansa Twirling de la federació catalana

Onze clubs de diferents punts de Catalunya i l'Estat han competit a la Selva aquest cap de setmana

Vidreres ha acollit aquest cap de setmana la segona competició de les fases de dansa Twirling de la federació catalana NBTA Espanya en què han participat clubs d'arreu de Catalunya i l'Estat. En total, onze clubs vinguts de diferents punts de Catalunya i l'Estat, com Amposta, Alcanar, Olesa de Montserrat o Llucena, han competit durant dissabte i diumenge al pavelló municipal de Vidreres, en una cita en què el Club Twirling Vidreres ha exercit d'amfitrió amb la col·laboració de l'administració i diverses empreses selvatanes.

Durant els dos dies de la competició, s'han realitzat més de 130 exercicis. Dissabte va ser el torn dels individuals de categoria B, preliminar, i intermèdia i diumenge, individuals de nivell avançat, a més de les modalitats d'equips.

Els equips que han participat en la competició vidrerenca són el Club Twirling Dream Dance Alt Penedès, el Club Twirling la Cava, el Club Twirling la Vie d'Ulldecona, el Club Twirling Mora la Nova, el Club Twirling la Torreta, el Club Twirling Big Dream Amposta, el Club Twirling Llucena, el Club Twirling Olesa de Montserrat, el Club Twirling Alcanar, el Club Twirling Maçanet, a més del Club Twirling Vidreres.

Des del club vidrerenc han destacat l'esforç de l'equip d'atletes, entrenadors, familiars i amics, "que han treballat dur perquè l'organització de la competició tiri endavant", i han felicitat l'entrenadora Jèssica Martínez per la tasca feta i els èxits aconseguits, a més de David Márquez per ajudar amb la feina com a entrenador.

Així mateix, el club ha volgut desitjar sort a l'entrenadora Aida Rodrigo i al seu equip, que han treballat intensament per començar el 17 i 18 de febrer la temporada a la Federació Espanyola de Twirling.

A continuació, les classificacions del Club Twirling Vidreres:

Categoria B Aleví:
- 6 Paula Fernández
- 7 Mireia Díaz
- 11 Marta Pérez
- 15 Alícia Gómez

Categoria B Infantil:
- 1 Paula Gómez

Categoria B Cadet:
- 2 Ingrid Coll
- 3 Raquel Escalera
- 4 Rocío Peña
- 6 Soraya Galera
- 7 Arián Pérez
- 8 Mar Hernández

Categoria A Preliminar Infantil:
- 12 Dunia Alberto

Categoria A Preliminar Cadet :
- 3 Irene Álvarez
- 5 Cèlia Bernadó
- 7 Nerea Garrido
- 8 Aina Masnou

Teamdance
Categoria A Cadet:
- 1 Vidreres
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/84693_elpavellodevidrere-acullla-egonafa-ededan-atwirlingdelafederaciocatalana-1.htm