logo
Imprimir
29-01-2019 | 19:48hs
•ALT EMPORDà

Les obres a la Campa de la Jonquera avancen a bon ritme

Ara s'estan executant els treballs preparatius, i en un futur s'hi construirà la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els primers passos del projecte de reforma de la Campa de la Jonquera ja són una realitat. Si bé és cert que s'estan fent els treballs que serviran per configurar i iniciar les actuacions definitives, les obres avancen a bon ritme. Es tracta d'una actuació de gran interès estratègic pel municipi, ja que està previst que en aquesta zona s'hi construeixi la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra.

A banda d'aquesta infraestructura policial, el projecte també servirà per transformar l'accés al carrer Carles Bosch de la Trinxeria, fent-lo més ample i construint un nou voral, substituint l'actual per un espai enjardinat. En aquest espai, els vianants hi podran circular i s'hi plantaran nous plataners per millorar la imatge de l'entrada a la Jonquera. "Suposarà la millora de tota l'entrada sud del poble, donant-li més visibilitat i fent-la més accessible i agradable tant per als vehicles com per als vianants", ha assenyalat l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez.

Així mateix, es portarà a terme una connexió per a vianants entre aquest carrer i el 6 d'Octubre, que facilitarà l'accés a la comissaria de la policia catalana. Els treballs també inclouran millores en l'enllumenat, la instal·lació de mobiliari urbà, noves senyalitzacions, i una millora general del carrer dels bombers i la brigada. Encara no hi ha un termini de finalització establert però l'alcaldessa insisteix en el fet que es tracta d'un projecte "prioritari per a l'Ajuntament".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/84440_le-obre-alacampadelajonqueraavancenabonritme-1.htm