logo
Imprimir
29-01-2019 | 15:17hs
•LA SELVA

El Consell de la Selva reconeix RollGi com la millor iniciativa empresarial del 2018

L'empresa de la Cellera rebrà un pla de mentoria per consolidar el projecte

L'empresa de la Cellera de Ter RollGi, dels emprenedors Carles Artigas i Arnau Boix, ha rebut avui el reconeixement del Consell Comarcal de la Selva com a millor iniciativa empresarial de la comarca el 2018. El guardó l'han rebut de mans del president del consell, Salvador Balliu, que els ha felicitat en nom de l'ens, i el conseller d'Empresa, Pere Mas en un acte a Santa Coloma de Farners. En el lliurament del premi al Centre Eix de Negoci també hi ha participat la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Teresa Garcia, i el director del Centre Eix de Negoci, Martí Juanola.

La iniciativa d'Artigas i Boix ha sobresortit d'entre les gairebé 300 a les quals s'ha donat assessorament des del Servei de Creació d'Empreses de la Selva durant el 2018 pel seu caràcter innovador, ja que introdueix una nova modalitat esportiva, el roller ski, a la comarca i crea una escola de tecnificació de l'especialitat, alhora que promou l'esport i la salut, apostant des del territori per valors com l'esforç i el contacte amb la natura.

Els dos emprenedors d'Anglès i la Cellera comparteixen l'afició per la natura i l'esquí i, davant la impossibilitat de practicar-lo aquí bona part de l'any, van fer una aposta pel roller ski, una disciplina amb implantació en altres països.

Van aconseguir l'exclusivitat de la marca Bonés Skiroll, referent internacional en el sector i tot el 2018, han estat treballant en la definició del model de negoci, basat en tres branques: la venda i lloguer de roller skis i altres complements, la creació d'una escola de tecnificació de l'especialitat i l'organització d'esdeveniments esportius i competicions de roller ski.

Balliu ha subratllat que el premi, que arriba a la vuitena edició, és "el punt final que reconeix l'esforç de les empreses que es formen a la comarca de la Selva i que aconsegueixen que el seu model de negoci sigui un èxit". Ha encoratjat els dos emprenedors a seguir treballant i ha destacat el talent emprenedor de la comarca.

Al seu torn, els premiats han agraït la col·laboració comarcal per tirar endavant el projecte i han avançat que ja tenen diversos convenis per organitzar esdeveniments esportius de roller ski a la demarcació i que estan treballant en campus per Setmana Santa i l'estiu.

Pla de mentoria pel 2019

A banda del reconeixement, RollGi rebrà durant tot aquest any un pla de mentoria prèmium per consolidar-se i créixer durant el segon any en funcionament. El pla de mentoria inclou l'assessorament individualitzat en diferents àmbits de la gestió empresarial com l'anàlisi de l'estat actual del negoci, assessorament financer en organització interna i en l'estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

Les sessions d'assessorament aniran a càrrec de consultors especialitzats amb qui el Consell Comarcal de la Selva col·labora en diferents projectes de suport a l'emprenedoria.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/84410_elcon-elldela-elvareconeixrollgicomlamilloriniciativaempre-arialdel2018-1.htm