logo
Imprimir
25-01-2019 | 17:17hs
•EL RIPOLLèS

Tancament puntual de la Piscina de Ripoll per millorar la seguretat

La setmana del 4 al 10 de febrer la piscina de Ripoll romandrà tancada per tal de procedir a la implementació del sistema de prevenció d'afogaments

Un sistema pioner, que a través d'imatges captades per càmeres situades a l'interior del vas, analitzen a temps real i per mitjà d'un software específic, el fons de la piscina. El Software està connectat a un rellotge intel·ligent que la persona socorrista ha de portar en tot moment. En cas de perill d'ofegament s'activa aquest smartwatch que permet veure nítidament la situació de perill i la ubicació exacte dins el vas de la piscina.

El dilluns dia 11 la instal·lació de les càmeres i software estarà finalitzada. Al llarg d'aquella setmana personal tècnic configurarà el software i es portarà a terme la formació del personal socorrista. Per tant la previsió d'inici de funcionament del Sistema es preveu per finals de febrer.

L' empresa adjudicada és Techie Products & Systems SLU, comercial Catalana de l'empresa AngelEye, que aporta la tecnologia i realitzarà la instal·lació. El cost total de l'obra és de 68.879.25€, dels quals 25.000€ provenen d'una subvenció de la Diputació de Girona, 13.000€ del Consell Comarcal del Ripollès i la resta de l'Ajuntament de Ripoll.

L'Ajuntament demana la comprensió de totes les persones usuàries davant aquest tancament puntual. Afegeix també que la instal·lació d'aquest sistema és una aposta per aportar un plus màxim de seguretat i evitar accidents.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/84238_tancamentpuntualdelapi-cinaderipollpermillorarla-eguretat-1.htm