logo
Imprimir
20-01-2019 | 15:28hs
•ESPORTS

La UE Figueres empata a 2 a casa contra el cuer

Els figuerencs han remuntat el 0 a 2 del Martinenc gràcies a l'encert d'Álvaro

La Unió Esportiva Figueres continua acumulant empats, aquest cop a Vilatenim i contra el cuer en un partit agredolç i amb dues parts ben diferents. Malgrat que els d'Esteva han dominat el joc, el Martinenc s'ha avançat amb dos gols de Marçal en la primera meitat que, gràcies a Álvaro, els locals han pogut remuntar en un enfrontament que han vist uns 300 espectadors.

Després de quatre jornades sense guanyar, l'equip empordanès rebia avui el cuer de la classificació, una gran oportunitat per trencar la mala ratxa i sumar la primera victòria de la segona volta i de l'any, després d'empatar amb l'Horta i l'Europa. Per la seva banda, el Martinenc s'ha presentat a Vilatenim havent sumat tan sols dos punts dels darrers 45 possibles, ja que només ha guanyat un matx aquesta temporada i va ser fa setmanes, en la setena jornada.

Els de Joan Esteva se n'han anat al descans perdent per 0 a 2, tots dos obra de Marçal. Després de la sacada d'honor a càrrec de Carles Ayats, president de l'associació d'Amics dels Museus Dalí, els figuerencs han patit el primer contratemps amb la lesió d'Eric Torres, que ha estat substituït per Subi.

Tot i que la Unió ha tingut la possessió de pilota, no aconseguia crear perill a la porteria rival, més enllà d'algun intent de Ritxi Mercader i Marc Gelmà. També ho ha provat Sergio Álvarez, també sense sort. Finalment, al minut 37, el Martinenc s'ha avançat amb un gol de Marçal aprofitant un rebuig dins l'àrea. Un minut més tard, l'àrbitre ha xiulat penal a Canal i Marçal l'ha tornat a materialitzar.

En tornar del descans, els figuerencs han dominat clarament, però els intents d'Álvarez i Espuña no han servit per retallar distàncies fins que, al 66, Álvaro ha rebut entre línies i ha marcat un gran gol, donant aire als locals. Marc Gelmà ha estat a prop d'empatar amb un xut de falta rebutjat pel porter quan estava a punt d'entrar per l'escaire, però qui ha igualat el marcador ha estat de nou Álvaro, que al 73 ha marcat el segon gol del seu compte particular.

La UE ha seguit buscant la victòria, amb un xut d'Eric Pimentel, però el marcador ja no s'ha mogut

"Han estat dues parts ben diferenciades, en la primera no hem estat al nostre nivell, no hem estat encertats. El gol en contra ha estat un cop dur, el segon ha arribat de seguida. Hem tingut opcions, però no obrir el marcador feia que el rival estigués dins el partit", ha exposat el tècnic figuerenc.

"En la segona part hem donat tot el que teníem i hem estat a prop de la victòria. Al final un empat a casa davant del Martinenc no ens satisfà, ha estat bastant agredolç", ha continuat.

"Estem disgustats, per nosaltres era una oportunitat de sumar tres punts per establir-nos en la zona mitjana i començar a mirar cap amunt, però no ho hem aconseguit i haurem de seguir treballant", ha conclòs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83841_lauefiguere-empataa2aca-acontraelcuer-1.htm