logo
Imprimir
15-01-2019 | 14:17hs
•LA GARROTXA

Balanç positiu del programa de visites comentades als monuments de Sant Joan les Fonts

Un total de 69 sortides i 977 persones són el resum d'una proposta que aposta per una millor qualitat, proximitat i atenció envers els visitants

Des de principis de l'any 2018 l'Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts ofereix un programa de visites acompanyades amb les quals poder tenir un millor coneixement dels monuments inclosos a la ruta medieval del municipi. Aquestes visites estan programades tots els dissabtes, diumenges i festius a les 12h, el punt de sortida és la mateixa oficina i per poder participar-hi cal fer reserva prèvia per telèfon o fent la petició al personal del taulell.

El balanç de les visites realitzades durant el 2018 ha sigut molt positiu. Un total de 69 sortides i 977 persones són el resum d'una proposta que aposta per una millor qualitat, proximitat i atenció envers els visitants. A part d'aquestes visites amb reserva prèvia cal destacar al treball diari que des de l'oficina és dur a terme durant tot l'any amb l'atenció al públic. Segons dades del passat 2018, el principal perfil de visitant al nostre municipi són les famílies amb un 37,9%, seguides de les parelles amb un 30% i els grups d'amics amb un 20%. Els indrets més sol·licitats són espais del propi municipi amb un 84,3%, dins d'aquest trobaríem la ruta de les tres colades de lava. I en quant a activitats que els usuaris demanen més hi trobem els itineraris pedestres en primer lloc amb un 67,5% seguits dels monuments amb un 28,9%.

La proposta des de l'ajuntament és la de seguir amb el sistema de visites comentades amb les quals poder visitar els monuments al mateix temps que es dona informació del monument de manera amena i propera.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83521_balancpo-itiudelprogramadevi-ite-comentade-al-monument-de-antjoanle-font--2.htm