logo
Imprimir
15-01-2019 | 12:48hs
•+ NOTíCIES

Guitart Hotels, Med Playa i Aromar Hotel guanyen el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya

Aromar Hotel ha estat premiada en la categoria de "Millor establiment hoteler"; Grup Med Playa en la d'"Innovació turística" i Guitart Hotels per les seves accions en "Responsabilitat Social Corporativa"

 Les empreses Aromar Hotel, Med Playa i Guitar Hotels són les guanyadores de la fase regional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya en les categories de “Millor establiment hoteler”, “Innovació turística” i “Responsabilitat Social Corporativa”, respectivament. CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, ha convocat la primera edició del premi CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques a tot el país.

Després d’analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s’han seleccionat aquestes tres companyies del sector turístic i hoteler català com a les millors en les categories d’Innovació, millor projecte en Responsabilitat Corporativa i millor empresa del sector.

Aromar Hotel, companyia amb establiment hoteler i d’altres a Costa Brava, ha estat seleccionada com a millor empresa en la categoria de Millor Establiment Hoteler, que ha valorat l'originalitat del projecte, el disseny innovador i l'impacte en la destinació. El jurat ha volgut destacar el gran canvi que ha sofert l’establiment, posicionant a l’hotel Aromar com una aposta molt forta per la renovació i posicionament de l’oferta hotelera de Costa Brava Centre.

Med Playa Grup, ha guanyat el premi a la Innovació turística per la novetat i originalitat de la tecnologia aplicada al seu model de negoci, establint un sistema per preveure les possibles caigudes en les reserves.

Guitart Hotels, ha estat guardonada amb el premi a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)” que valora la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha explicat que els premis Hotels & Tourism de CaixaBank tenen com a objectiu reconèixer els esforços i actuacions de les empreses hoteleres i turístiques d’Espanya. Masana ha destacat la qualitat de les candidatures presentades i ha posat en valor que gràcies a la primera edició dels premis, “hem pogut descobrir grans iniciatives que demostren la qualitat empresarial del sector”. Per la seva banda, el responsable d’Hotels & Tourism a Catalunya, Albert Pascual, ha explicat que aquests guardons, que pretenen convertir-se en referents per a les empreses turístiques i hoteleres d’Espanya, tenen com a objectiu impulsar noves actuacions que ajudin a fomentar la millora i renovació de les empreses dedicades al turisme, sector estratègic per al país.

Després d’haver superat la fase territorial, Guitart Hotels, Med Playa i Aromar Hotel es poden convertir, dins de la seva categoria, en les guanyadores dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a nivell nacional. El jurat seleccionarà dues empreses guanyadores per categoria. La decisió final es farà pública a la propera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més rellevant del sector.

Aposta pel sector turístic i hoteler

Aquest guardó neix amb motiu de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, per la innovació turística a Espanya, que es materialitza a través de la línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

CaixaBank Hotels & Tourism és una línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l'entitat en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Compta amb un equip de 30 professionals, repartits per tot el territori espanyol, que ofereixen a cada client l'atenció personalitzada que necessiten i un servei de valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83459_guitarthotel-medplayaiaromarhotelguanyenelpremihotel-touri-mdecaixabankacatalunya-2.htm