logo
Imprimir
15-01-2019 | 10:09hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts convida a les colles a participar de la seva rua de Carnaval

El 16è Carnaval de Sant Joan les Fonts tindrà lloc el dissabte 16 de març

Els santjoanencs i santjoanenques posaran punt i final al Carnaval de la comarca amb molta gresca i bon ambient pels carrers del nucli de Sant Joan les Fonts. Una celebració que l'any passat ja va comptar amb més de 450 participants en la rua i que esperen augmentar en aquesta nova edició. Per això des de l'Ajuntament es convida a totes les colles de la comarca i comarques veïnes a participar d'aquesta festivitat.

Per participar només cal que es posin en contacte amb el següent correu electrònic events@santjoanlesfonts.cat

El 16è Carnaval de Sant Joan les Fonts tindrà lloc el dissabte 16 de març. Al matí s'iniciarà amb el Carnaval Infantil, a dos quarts d'onze amb una rua pel centre de Sant Joan les Fonts i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. A les dues del migdia se celebrà el tradicional dinar popular, a les pistes del Pavelló Poliesportiu, organitzat per la colla dels S'tokats.

A les cinc de la tarda es donarà el tret de sortida a la rua, on tots els espectadors podran gaudir de les carrosses i les comparses participants. El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l'amistat, on el més important és celebrar el 'companyerisme' entre colles, ballar i en definitiva passar-s'ho d'allò més bé.

Cal recordar que per cloure la festa es celebra un sopar popular a les vuit del vespre al Pavelló Poliesportiu, on sempreassisteixen prop de 400 persones, entre les colles i acompanyants de la rua del municipi. Una bona manera de finalitzar la celebració amb ball i festa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83456_-antjoanle-font-convidaale-colle-aparticipardela-evaruadecarnaval-2.htm