logo
Imprimir
13-01-2019 | 19:50hs
•ESPORTS

La Unió Esportiva Figueres s'emporta un punt del camp de l'Europa

Els d'Esteva han tingut ocasions clares en la primera part, però el partit ha acabat 0 a 0

Nou empat de la Unió Esportiva Figueres, en aquest cas a zero i a casa de l'Europa. Els blanc-i-blaus han aconseguit un punt molt disputat al Nou Sardenya: han pressionat en la primera meitat del joc, però després ha estat l'Europa qui ha lluitat més per obrir la llauna.

El Figueres ha arribat aquesta tarda al camp de l'Europa com el tretzè equip de Tercera Divisió, amb el play-off d'ascens a 12 punts i un coixí de 9 respecte del descens. Els de Joan Esteva havien sumat 8 dels últims 15 punts en joc i en el primer enfrontament de l'any van aconseguir sols un empat a 1 a casa davant l'Horta. De fet, malgrat que feia tres partits que no guanyava, però, la Unió només n'havia perdut un.

La primera meitat al Nou Sardenya ha acabat sense gols per cap de les dues bandes. Malgrat que els figuerencs han fet uns bons 45 minuts i han disposat de clares ocasions gràcies a bones accions de Ritxi Mercader i Carlos Tena, cap ha pogut ser materialitzada per encetar el marcador. Tampoc han pogut els locals, que han intentat reaccionar en el tram final del primer temps, tot i que sense ser capaços de generar un perill clar.

En la segona part el marcador tampoc s'ha mogut, malgrat que Fode ha estat a punt d'avançar l'Europa en alguns moments. I és que els locals han estat els dominants en la represa del matx, posant en problemes el combinat empordanès, que torna cap a casa amb un nou empat.

Esteva ha destacat que marxen "amb la satisfacció d'haver estat molt competitius". "Hem fet una molt bona primera part, hem fet el que volíem fer i hem estat a prop d'avançar-nos en el marcador en moltes ocasions", ha expressat el tècnic.

"La segona part ha costat una mica més perquè l'Europa ens ha pressionat a base d'empenta i ens ha costat sortir de la seva pressió", ha reconegut, apuntant però que està satisfet de com ha vist l'equip.

Esteva ha assegurat a més que ha estat "un dia especial i intens" pel retrobament amb molta gent que coneix de la seva etapa amb l'Europa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83432_launioe-portivafiguere-emportaunpuntdelcampdeleuropa-2.htm