logo
Imprimir
11-01-2019 | 16:31hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank fa possible que més de 400 nens gironins hagin rebut un regal aquest Nadal

L'Arbre dels Somnis s'ha instal·lat a 24 oficines de les comarques gironines, on es podien adreçar les persones que volguessin participar-hi per a recollir una carta manuscrita

Un total de 413 nens i nenes de les comarques gironines han rebut aquestes festes de Nadal un regal, gràcies a la iniciativa Arbre dels Somnis, que s'ha dut a termes a 24 oficines de la província de Girona. L'acció tenia com a objectiu implicar a clients i empleats de CaixaBank a Girona per fer realitat la il·lusió de nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

A la província de Girona han participat en la iniciativa un total de 24 oficines situades a 16 municipis: Girona, Roses, La Bisbal d'Empordà, l'Armentera, Torroella de Montgrí, Olot, Salt, Banyoles, Sarrià de Ter, Figueres, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Lloret de Mar, Hostalric i Puigcerdà. Totes van penjar a l'Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 413 nens i nenes que van fer arribar la seva carta a diverses entitats socials del territori com Càritas, Suara, Soñar despierto, Associació La Caseta Centre Laboure, Fundació Privada Escola Sant Vicenç de Paul, Fundació Esplai Girona.

A la ciutat de Girona han participat 3 oficines: Store Santa Clara, Store La Creu i Store Sant Agustí.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya ha valorat positivament la iniciativa. Masana ha destacat que "l'arbre dels somnis ha estat rebut molt favorablement pels clients de l'entitat, que han pogut col·laborar a fer que nens i nenes en risc d'exclusió social hagin pogut fer realitat les seves il·lusions".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83372_caixabankfapo-iblequeme-de400nen-gironin-haginrebutunregalaque-tnadal-2.htm