logo
Imprimir
14-01-2019 | 09:40hs
•MOTOR

La campanya 'Star Days' lluirà a Garatge Plana durant 18 dies

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la província de Girona brindarà grans ofertes a partir del 14 de gener i fins al dia 31 d'aquest mes

L'estrella de Nadal ja ha passat de llarg, però el cel continua exhibint estels de gran brillantor. El cel, i també la terra, com és el cas de Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la província gironina.

En concret, la companyia impulsarà a partir del dilluns 14 de gener i fins al 31 d'aquest mes una nova edició de l'atraient campanya 'Star Days', una promoció que servirà per apropar un cop més el somni de conduir els famosos vehicles de l'estrella als seus clients.

Enguany, els dies de promoció s'allargaran més que mai. Així doncs, els clients podran gaudir de fins a 18 dies de campanya, una xifra molt superior a la de les altres edicions: sense anar gaire lluny, l'any passat els potencials conductors de Mercedes-Benz van poder optar a la promoció durant 9 dies, la meitat que en aquest 2019 que acabem d'estrenar.

En el transcurs d'aquests dies, l'opció de posar-se al seient d'un Mercedes deixarà de ser una simple utopia. Aquesta és, al cap i a la fi, la idea que vol transmetre la companyia alemanya, que oferirà els vehicles amb unes condicions inigualables i molt llamineres per als clients.

A la província gironina, els interessats en gaudir d'aquestes grans ofertes ho tenen fàcil. Només cal que es desplacin en alguna de les seus que Garatge Plana té repartides per la demarcació: Vilamalla (Alt Empordà); Fornells de la Selva (Gironès); Mont-ras (Baix Empordà); Blanes (Selva) i Olot (Garrotxa).

Una llarga trajectòria

En cadascun d'aquests emplaçaments, els usuaris hi trobaran un servei de qualitat i experiència. Aquests són alguns dels atributs principals de Garatge Plana, una companyia amb més de setanta anys de recorregut en el sector que avui en dia compte amb un centenar de professionals degudament qualificats.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83318_lacampanya-tarday-lluiraagaratgeplanadurant18die--2.htm