logo
Imprimir
10-01-2019 | 16:18hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona encarrega el projecte per fer una passera entre el carrer del Carme i Montilivi

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha signat avui el decret per estudiar la millor manera de fer aquesta nova estructura per creuar l'Onyar

L'Ajuntament ha encarregat als serveis tècnics municipals l'estudi de la viabilitat de la construcció d'una passera per a vianants i bicicletes per creuar l'Onyar entre el carrer del Carme i el barri de Montilivi, així com la posterior redacció del projecte constructiu resultant d'aquest estudi.

Així ho estableix el decret que ha firmat aquest matí l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, tal com es va comprometre en una reunió celebrada aquesta setmana amb la Plataforma de Veïns pel Pont Carme-Montilivi. En el decret, l'Ajuntament també es compromet a mantenir informats els veïns de les solucions tècniques que es derivin de l'estudi.

D'aquesta manera es vol començar la tramitació per poder executar una obra prevista en el planejament urbanístic de la ciutat, amb la voluntat de facilitar les connexions entre els barris del Carme - Vista Alegre amb Montilivi. Per això, l'Ajuntament és propietari d'un terreny a l'alçada del carrer del Carme 54 amb l'objectiu que sigui el punt des d'on s'hi pugui accedir. L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha destacat que "es tracta de dos barris que interactuen molt entre ells i que comparteixen serveis i, per tant, des de l'Ajuntament hem de posar les eines per facilitar la mobilitat que ja existeix entre el Carme i Montilivi. El meu compromís amb els veïns ha sigut el de tenir el projecte fet aquest 2019".

La passera ha de permetre el pas de vianants i bicicletes per sobre el curs de l'Onyar.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83294_lajuntamentdegironaencarregaelprojecteperferunapa-eraentreelcarrerdelcarmeimontilivi-2.htm