logo
Imprimir
09-01-2019 | 15:43hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva finalitza la primera edició del projecte Art en Ruta 2017-2018 amb uns resultats molt positius

En la primera edició s'han coordinat un total de 12 exposicions en 6 municipis

El Consell Comarcal de la Selva ha finalitzat la primera edició del projecte Art en Ruta 2017-2018 amb uns resultats molt positius. En aquesta edició, el Consell Comarcal de la Selva clou la primera edició del projecte "Art en Ruta 2017-2018" coordinant 12 exposicions en 6 municipis de la Selva.

Les obres dels artistes David Sanchez León, Ester Polo i Marc Pujol s'han pogut visitar a Arbúcies, Blanes, Sant Hilari, Sils, Vilobí d'Onyar i Santa Coloma de Farners respectivament.

Després de la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició de l'Art en Ruta 2017-2018, tant dels artistes visuals com les sales d'exposicions dels municipis que han participat en el projecte, des de l'ens comarcal ja s'ha confirmat que es garanteix la continuïtat del projecte "Art en ruta 2018-2019". En aquest sentit, la consellera de Cultura a l'ens comarcal, Raquel Reyner, ha assegurat que: "si bé aquesta edició l'Art en Ruta ha obtingut uns bons resultats, està previst que de cara la pròxima edició s'incorporin diverses millores, el premi a l'artista guanyador i de caràcter itinerant de l'obra fora de la comarca.

Pel que fa al nom del guanyador, Reyner ja ha avançat que en els pròxims dies es farà públic el resultat de l'obra guanyadora 2018-2019.

Art en Ruta és un cicle d'exposicions itinerants de promoció de les arts visuals per posar en relació i establir un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva. La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu i oferir una plataforma de promoció del talent artístic de la comarca.
"Art en Ruta" és una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l'escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.
 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83222_elcon-ellcomarcaldela-elvafinalitzalaprimeraediciodelprojecteartenruta2017-2018ambun-re-ultat-moltpo-itiu--1.htm