logo
Imprimir
09-01-2019 | 08:16hs
•LA GARROTXA

Presentat el nou llibre 'El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts'

La presentació va anar acompanyada de l'actuació de Laura Plasència i Elisa Planagumà que van oferir un recull de cançons, i al final de l'acte hi hagué un vernissatge per a tots els assistents a càrrec de Jordi Vilarrasa

El passat dissabte 22 de desembre a les sis de la tarda, va tenir lloc al Monestir de Sant Joan les Fonts, la presentació del llibre "El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts" de Manel Soler, Josep Oliveras i Lurdes Masmitjà, emmarcat dins els actes del Desembre Cultural del municipi.

La presentació va anar acompanyada de l'actuació de Laura Plasència i Elisa Planagumà que van oferir un recull de cançons, i al final de l'acte hi hagué un vernissatge per a tots els assistents a càrrec de Jordi Vilarrasa.

Sant Joan les Fonts és un municipi molt ric en valors patrimonials i amb la presentació d'aquest llibre dins el Desembre Cultural es deixa constància del valor que té per a tots els veïns i veïnes la història del municipi. Aquesta publicació és un gran treball de recerca, que evidencia exhaustivament d'on venim els santjoanencs i santjoanenques i tot el que ha representat per al nostre municipi les diferents guerres i batalles, i també els elements testimonials que n'han quedat. Durant la presentació es va fer entrega d'un exemplar a cada família del municipi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83188_pre-entatelnoullibreelpa-dele-guerre-a-antjoanle-font--1.htm