logo
Imprimir
08-01-2019 | 17:21hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll impulsa una nova campanya per eliminar els excrements i l'orina de la via pública

L'Ajuntament vol acabar amb la mala conducta dels propietaris de gossos i recorda que les multes poden anar dels 100 als 400 euros

No és la primera ni la segona vegada que l'Ajuntament de Ripoll inicia una campanya per evitar la presència de femtes i orines als carrers de la ciutat. Si bé és cert que el percentatge s'ha reduït, als carrers i a les façanes de les cases encara es detecta l'existència de la problemàtica.

Sota el lema 'Al carrer ni caca, ni pipí', el consistori ripollenc vol seguir sensibilitzant als propietaris de gossos. La voluntat de l'Ajuntament és doble. En primer lloc -i com s'ha anat reclamant en campanyes anteriors- es demana la recollida de les femtes dels animals. Ara, la novetat de la campanya consisteix en demanar que es porti una ampolleta d'aigua per tal de netejar l'orina.

Per conscienciar a la població, l'Ajuntament de Ripoll fa dies que està repartint uns adhesius als comerços i veïns de la capital de la comarca. La voluntat del consistori és donar visibilitat a la problemàtica i que els propietaris compleixin la normativa existent. De fet, tal com recull l'article 64/44 de l'Ordenança Reguladora de Tinença d'Animals, el fet de no recollir els excrements dels animals està tipificat com una sanció lleu i les multes poden anar dels 100 als 400 euros.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83159_ripollimpul-aunanovacampanyapereliminarel-excrement-ilorinadelaviapublica-2.htm