logo
Imprimir
07-01-2019 | 17:07hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

El Mercat d'Olot sorteja els quatre premis de 500 euros de la campanya de Nadal

Els guanyadors s'han escollit entre les més de 40.000 butlletes repartides pels paradistes entre el 10 de desembre i el 5 de gener

L'Associació de Placers d'Olot ha tancat avui la campanya de Nadal del mercat amb el sorteig dels quatre premis de 500 euros. Els guanyadors de la campanya "Aquest Nadal, el Tió t'omple el sarró" han sorgit d'entre les 40.000 butlletes repartides entre els clients del mercat olotí en les darreres setmanes.

El sorteig, que s'ha celebrat a les 12 al davant de la plaça mercat amb nombrosos assistents, ha comptat amb la presència del president de l'Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, acompanyat del també placer Fermí Corominas, i el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

Josep Marcé d'Olot, Maria Àngels Barris de Joanetes, Maria Carme López de Celrà i Maria Teresa Soler Juanola d'Olot han estat, per aquest ordre, els guardonats amb els premis. Cadascun d'ells ha obtingut un premi 500 euros per gastar-se a les 21 parades del Mercat d'Olot.

Mentre que tres dels guanyadors han estat informats per l'organització per telèfon, la quarta de les persones premiades s'ha acostat al lloc del sorteig. És Maria Carme López, que cada dilluns té parada al mercat setmanal del Firal.

Més de 40.000 butlletes

Entre el 10 de desembre i el 5 de gener, el Mercat d'Olot ha repartit més de 40.000 butlletes. Inicialment s'havien imprès 35.000 butlletes, però la bona resposta de la campanya ha fet que s'hagués d'ampliar el nombre de tiquets disponibles.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83112_elmercatdolot-ortejael-quatrepremi-de500euro-delacampanyadenadal-2.htm