logo
Imprimir
07-01-2019 | 16:07hs
•+ NOTíCIES

El LLEURESPORT – Parc Infantil i Juvenil de Nadal de Girona tanca les portes com un parc consolidat

Cèsar de Tiburcio, director general del GEiEG, valorava aquesta edició dient "hem tancat la 34a edició del Lleuresport amb xifres semblants a les dues edicions anteriors i això certifica que el parc grupista està més que consolidat entre els gironins"

La 34a edició del LLEURESPORT – Parc Infantil i Juvenil de Nadal de Girona va tancar el passat dia 4 de gener com a una de les activitats més consolidades de la ciutat de Girona. L'activitat que organitza el GEiEG ha continuat amb les xifres similars de les dues edicions anteriors, molt a prop de les 11.000 visites, tenint present que en aquesta edició el Parc ha obert una franja horària menys.

El Parc gironí continua essent tot un referent a les comarques gironines. Amb un total de més de 2500 metres quadrats ha tingut com a novetat, l'activitat de connectivitat, les exhibicions de Roller i el taller i exhibició de l'Associació ATAGI amb animals domèstics. En el Lleuresport – Parc Infantil i Juvenil de Nadal de Girona no han faltat els tallers de manualitats, llits elàstics, inflables, tirolines, ponts tibetans aeris, tir amb arc, tallers de maquillatge, tallers de robòtica, tallers de Bombers, tallers dels Mossos, taller de danses tradicionals, entre altres, que han fet que els infants i adolescents de 3 a 15 anys, hagin gaudit de valent, els dies d'obertura.

Cèsar de Tiburcio, director general del GEiEG, valorava aquesta edició dient "hem tancat la 34a edició del Lleuresport amb xifres semblants a les dues edicions anteriors i això certifica que el parc grupista està més que consolidat entre els gironins". El màxim executiu grupista afegia "el GEiEG sempre ha estat al costat de la ciutat de Girona i seguim treballant per donar el servei als gironins". De Tiburcio finalitzà dient "ara ens toca fer valoracions de com ha anat per començar a treballar de cara a l'edició número 35, on esperem presentar novetats per continuar essent el parc de Nadal de referència de les comarques gironines".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83105_ellleure-port-parcinfantilijuvenildenadaldegironatancale-porte-comunparccon-olidat-2.htm