logo
Imprimir
02-01-2019 | 17:46hs
•EL RIPOLLèS

El Ripijoc de Ripoll es va omplir amb més de 500 nens i nenes

És evident que amb 25 anys de funcionament el parc està més que consolidat

El Ripijoc, el parc de Nadal que s’organitza des de l’Ajuntament de Ripoll i que aquest any arribava a la 25ena edició,  va aplegar més de 500 nens i nens els dies 27 i 28 de desembre, entre les 4 i dos quarts de 9 del vespre, el pavelló poliesportiu de la vila. Els infants i les seves famílies  van gaudir d'una amplia varietat d'activitats, jocs i tallers.

Entre les múltiples propostes que oferia el parc n’hi havia de tot tipus, des de jocs esportius, tallers de manualitats i familiars,  taller de galetes, circuits de Karts, diferents inflables i llits elàstics, el túnel del terror o la pintada de cares, entre d’altres. La gran atracció d’aquest any pel infants més grandets va ser el rocòdrom, que aquesta any s’estrenava justament per aquesta activitat. Durant els dos dies van ser molts els nens i nenes que van provar aquesta modalitat esportiva. Pel que fa l’altre gran atractiu d’aquesta edició va ser l’espai familiar pensat per infants i les seves famílies des dels primers mesos de vida fins aproximadament els 5 anys. Aquest espai, que es va ubicar al gimnàs del pavelló, partia de la importància de l’experimentació, el joc simbòlic i l’aprenentatge que busca fomentar l’autonomia.    

Com en les passades edicions el parc ha estat possible gràcies a la col·laboració de  serveis, entitats i associacions. Aquesta any  la biblioteca «Lambert Mata» i el Museu Etnogràfic van preparar tallers, el Consistori Infantil va preparar un taller de xapes, els joves del Casal Jove el Galliner van preparar el passatge del terror  i els  voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil van col·laborar en l’organització i la seguretat. A més el parc comptava amb el personal del servei d’esports i amb monitors i personal qualificat per poder oferir el millor servei.  

És evident que amb 25 anys de funcionament el parc està més que consolidat.  Ara el repte és seguir treballant en la seva potenciació i recerca de novetats,  per poder millorar aquesta oferta lúdica en la programació de Nadal de la vila, destinada a infants i les seves famílies.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83022_elripijocderipolle-vaomplirambme-de500nen-inene--1.htm