logo
Imprimir
30-12-2018 | 22:25hs
•OPINIó

En la família un és 'estimat per si mateix'

acompanyant des de la proximitat tant a les parelles de nuvis que es preparen per al matrimoni com a les famílies que pateixen "situacions dramàtiques com la separació, el divorci, l'avortament , la malaltia ... "

La pròpia experiència de la vida en família, fan veure els bisbes en la diada de la Família, és d'acollida gratuïta, ja que en la família un és "estimat per si mateix", no pels seus mèrits. Aquesta mateixa lògica és la que s'anima a traslladar a tota la pastoral familiar, acompanyant des de la proximitat tant a les parelles de nuvis que es preparen per al matrimoni com a les famílies que pateixen "situacions dramàtiques com la separació, el divorci, l'avortament , la malaltia ... ".

Si a la família se li ha anomenat "Església domèstica” o “en miniatura", no és només perquè sigui el lloc per excel·lència per a la transmissió de la fe, sinó perquè permet que es visquin amb naturalitat una sèrie de virtuts centrals per a la comunitat eclesial, cosa que el Papa sintetitza magistralment en la seva definició de l'Església com "hospital de campanya".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/83014_enlafamiliaune-e-timatper-imateix-1.htm