logo
Imprimir
23-12-2018 | 11:16hs
•BESALú, VILA COMTAL

Sisu Lagares presenta a Besalú les noves aventures de la família Wallace

La presentació del llibre ‘Els germans Wallace i la màscara del faraó’ es va fer ahir a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Besalú

L’exitosa saga literària juvenil protagonitzada per la família Wallace torna a les llibreries, i aquesta vegada ho fa per endinsar-se en el món de les carreres al desert. Amb la intenció de seguir la passió del seu pare Frank, els germans Wallace visiten Egipte i segueixen l’evolució dels millors pilots del moment. Entre els competidors del Rally dels Faraons hi ha una de les coprotagonistes del llibre: la catalana Laia Sanz.

La cinquena entrega escrita per Sisu Lagares i protagonitzada pels germans Wallace va ser presentada ahir a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Besalú. L’acte, que va començar a les 7 de la tarda, va aixecar molta expectació i va ser dirigit per Enric Guardiola. Durant la presentació de ‘Els germans Wallace i la màscara del faraó’, Sisu Lagares va mostrar-se satisfet pel resultat final de l’obra, i va reconèixer que no descarta una nova aventura de la família Wallace.

Publicat per Edicions Curbet, el llibre de Lagares compte amb les il·lustracions d’Àlex Santaló i relata les aventures dels germans Wallace a partir del robatori de la màscara del faraó Tutankamon. A banda de combatre a la banda de lladres adoradors del Déu egipci Anubis -Déu de la mort i dels funerals- la coneguda família escocesa i els seus amics hauran de sobreviure a la tempesta de sorra més gran vista fins al moment.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82953_-i-ulagare-pre-entaabe-alule-nove-aventure-delafamiliawallace-2.htm