logo
Imprimir
20-12-2018 | 15:13hs
•LA SELVA

Gran èxit de participació a la 5a Trobada d'Emprenedors i Empreses de la comarca de la Selva

La pròxima cita serà el 17 de gener amb el seminari “Aprenent a ser autònom”

Més d’una setantena de persones han participat en la 5a Trobada d’Emprenedors i Empresaris del Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. La Trobada s’emmarcava dins del cicle de seminaris de formació que s’han dut a terme els darrers mesos. La benvinguda ha anat a càrrec del conseller d’Empresa del Consell Comarcal, Pere Mas, de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i del director del Centre Eix de Negoci, Martí Juanola, que han donat la benvinguda als assistents.

Seguidament, Carles Martí ha estat l’encarregat de dinamitzar la sessió. Després d’una breu introducció s’ha procedit a una dinàmica de networking one to one en què els emprenedors i emprenedores han pogut conèixer diferents projectes i establir sinèrgies. Després de cinc edicions la Trobada d’Emprenedors i Empreses ja és un clàssic del Centre Eix de Negoci.Una vegada més, la jornada ha estat tot un èxit amb més d’una setantena de participants, que han valorat molt positivament aquesta iniciativa. Des de fa ja gairebé cinc anys, la Trobada d’emprenedors i empreses és una de les activitats més importants que s’organitzen el Centre durant l’any. Aquesta Trobada s'ha caracteritzat per ser una eina molt útil pels emprenedors i emprenedores de la comarca de la Selva i, també, vinguts d’altres comarques.

Durant el matí s’han succeït diverses activitats com ara el programa transmèdia produït per l’empresa solucions 360 que s’ha pogut seguir en directe a través de Youtube. El programa ha comptat amb diferents entrevistes amb els protagonistes de la jornada.

El Centre-Eix de Negoci ja té el programa del cicle de seminaris del primer semestre de l’any vinent. La pròxima cita serà el 17 de gener amb el seminari “Aprenent a ser autònom”.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/82805_granexitdeparticipacioala5atrobadademprenedor-iempre-e-delacomarcadela-elva-2.htm